VALENTÍNSKE DEGUSTAČNÉ MENU
s odporúčanými nápojmi
Tím šéfkuchára Romana Martinkoviča pripravil pre našich hostí Valentínske degustačné menu. Ochutnať ho môžete od 10. do 14. februára.
Od štvrtka do soboty v čase od 12.00 do 16.00, v nedeľu a v pondelok ho servírujeme do 21.00 hod.
Paté – Foie gras s koňakom a portským vínom servírované s hruškami marinovanými v aníze, doplnené o jemnú vínovú redukciu
Chateau Grand Bari 3 putňový Tokajský výber 2016
Chateau Rubáň Milia 2018 Výber z hrozna polosladké
Mušle svätého Jakuba podávané na špargli a s batátovým krémom, preliate lahodným champagne zabaglione
Villa Marcello Prosecco Brut DOC 2019
Babich Sauvignon Blanc 2018, oblasť Marlborough
VIAJUR Cabernet Sauvignon Ars edition 2017 suché, obec Jasová
Tatraš 14% polotmavý špeciál
Hovädzí filet steak servírovaný so zemiakmi pečenými na rozmaríne a s restovanými karotkami, preliaty silnou cabernet omáčkou
Vinhor Dunaj 2019 akostné suché, Malokarpatská vinohradnícka oblasť
Csernus Chardonnay Battonage 2017 akostné suché, obec Vinica
Horúci lávový koláčik plný lahodnej čokolády s kvapkou malinového dipu
Espresso
Dzama cuvée noire presttige 40% Madagaskar
Cena 5 chodov degustačného menu je 69,- Eur pre 2 osoby.
Cena 5 chodov degustačného menu s odporúčanými nápojmi je 89,- Eur pre 2 osoby.