A szállodáról

A HOTEL PANORAMA **** egy felújított, modern apartman szálloda, amely 1300 m tengerszint feletti magasságban, Csorba-tó csodaszép környezetében helyezkedik el, amely a Magas-Tátra legmagasabban fekvő és leglátogatottabb turisztikai központja. Elhelyezkedésének köszönhetően pompás kilátást nyújt a Magas- és az Alacsony-Tátra panorámájára.

A szálloda az eredeti PANORAMA hotel felújításával és átépítésével jött létre, amely építészeti kivitelezésével már megalakulása óta Csorba-tó jellegzetes dominánsai közé tartozott, jellegzetes sziluettjét már néhány kilométer távolságból is meg lehetett csodálni.

Az eredeti PANORAMA hotel 1970-ben nyitotta meg kapuit a klasszikus sí-világbajnokságalkalmából. A szálloda egészen 2008-ig szolgálta vendégeit. A 2008-as évtől a hotel teljes felújításon ment keresztül, és negyven évvel az eredeti megalakulása után ismét szolgáltatásait kínálja a vendégeknek.

A PANORAMA szálloda fekvését természetes gyógyító és klimatikus fürdők jellemzik. Csorba-tó klimatikus környezetének – jelentőségének, valamint krónikus, nem specifikus légúti betegségben szenvedő páciensek gyógykezelésében elért sikereinek köszönhetően- különálló pozíciója van a szlovák, de ugyanúgy az európai klimatikus gyógyhelyek között. Csorba-tó ugyanakkor az egyik leghíresebb szlovák sportközpont.